注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

we love scnucrew

our family 10years

 
 
 

日志

 
 
关于我

SCNUCREW.....不仅是一个街舞团队,还是一个大家庭....一个姓氏错乱没有血缘关系的神奇家庭

网易考拉推荐

做show“初体验”  

2008-10-03 21:02:04|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

    TT起咗个甘噶名,暧昧咗少少,唔关我是吖~~

    今年国庆跟住TT同雯雯去咗个少有人烟噶地方做SHOW,因为有距地带住,都唔觉得有大问题,哈哈!唔知小辛辛果边点呢?~听讲距地个SHOW连奖品都无,都唔知点熬时间了。

    总噶来讲都几顺利,不过我就有好多规矩唔识啦,譬如明目张胆甘同其他做SHOW噶人交换电话......好多次都系雯雯提醒提醒,第一次觉得雯雯甘严格,不过我理解噶,毕竟哩D同学校噶系唔同。

    平时练得辛苦,当起学校得到满场掌声,当起外面罗到比一般兼职高几倍人工噶时候,都系觉得值得噶。

O(∩_∩)O哈哈~最好第日月月有SHOW做,手头松动动。

                                                                                                                            menby

   

   

  评论这张
 
阅读(67)| 评论(9)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017