注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

we love scnucrew

our family 10years

 
 
 

日志

 
 
关于我

SCNUCREW.....不仅是一个街舞团队,还是一个大家庭....一个姓氏错乱没有血缘关系的神奇家庭

网易考拉推荐

A仔写俾我地噶  

2007-08-30 02:00:52|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

告别喇 我嘅大学生活

发表时间:2007年8月17日 3时19分

系华南师范读咗一年大学,虽然...学就冇咩所成..!~!但系好开心认识到你哋..

B彬-华师街舞队嘅队长..最好嘅拍挡!..哈.!同你就最老友鬼鬼嘅喇.!..~平时有咩困难好多谢你咁帮我..

闲彬-最低死就系你..教识咗你依家反而来闹反我转头喇..不过觉得你练舞裹时真系比任何人都勤力.!不过最唔好嘅就系经常笑我.同撩我.嘻嘻!哎哟..话时话哦..呢个学期你就系新任队长喇..!恭喜晒!

秋香-一谂起你就觉得好搞笑.哈哈..(我们队的脸都给你丢光了.....)哈哈...虽然你平时经常捏我的波波..不过还是很

感谢你在我累的时候经常来帮我按摸..!虽然我比你大.但是我心里还是有一点点当你是姐姐的..!我自己也觉得奇怪.

阿P-你平时成日瘟瘟顿顿.练舞又经常偷懒哦..不过份人都好好人..如果平时努力少少嘅可能都系个劲人哦

TT- mie波大王..系队入面女嘅都算同你最好倾嘅喇.虽然你因为某些原因退出咗喇..不过我一直都当你系华师街舞队嘅人..希望以后有机会反来桃李厅可以见到你系度练舞喇.

楚龙-终于轮到楚龙哥哥喇.虽然我哋平时系舞室练舞你好少到.因为你要做嘢好忙.大家都知道嘅.队入面我觉得暂时来讲捞得最好系你咯哦.同埋我觉得你份人讲嘢好成熟..比人感觉好似大哥哥.哈哈!

小马-嘻嘻..在大学城只有我和你抽烟的.哈.我们两每天都接力买烟.哈..接到最后我没力接了.好在你还继续努力.坚持到最后.哈..你真好人啊.小马哥..

 

惠彬-平时同你都冇咩几句..一开始觉得你份人唔会点讲嘢.系后期先知道原来你都几幽默哦.哈哈.特别系大学生城其间..哈哈哈,,!~`

依家突然间话要离开大家个心真系唔点..硬系罗罗乱.!~谂起以后见唔到你哋真系觉得好唔舍得..

哎呀.冇婆婆妈妈..最憎系咁嘅喇..希望你哋以后努力坚持落去.为华师街舞争光喇..我第日一赚到钱一定请你哋去TOP唱K.,.哈哈!

  评论这张
 
阅读(79)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017